Historie

De geschiedenis van ons kantoor gaat terug tot 1965 met Dhr. Julien Coppens, stichter en voormalig kantoordirecteur en echtgenote Yvonne Dhaene die hun passie en ervaring als financieel- en verzekeringsexperts doorgaven aan hun zoon Bart. Toen Bart in 1984 op zijn beurt in het huwelijk trad met Lut Cocquyt runden ze al gauw gezamenlijk het kantoor.

Later vervoegde ook Astrid, de oudste dochter van Bart en Lut, het team. Vervolgens werd het team versterkt in 2018 met schoonzoon Kenzo. Niet veel later kwam ook de jongste dochter, Suzan, in de zaak.

Dit onderstreept ons familiaal karakter en laat familiewaarden nu net die zaken zijn die we vandaag meer dan ooit willen uitstralen en dit samen met onze vertrouwde medewerkers Ann en Karin. Met het aantreden van de derde generatie is de continuïteit van ons kantoor alvast verzekerd.

“Persoonlijk contact in verzekeringen – zeker op sleutelmomenten, zoals bij advies of bij een schade – blijft zéér belangrijk. Je makelaar is immers iemand van vlees en bloed, iemand met een luisterend oor die zijn klanten goed wil kennen”

Zonder kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekeringsoplossing op maat te vinden. Wij willen u dan ook optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen. Wij ontvangen u dan graag op kantoor, of komen persoonlijk langs, of plannen een videogesprek op uw gekozen tijdstip.

Verheuge Kenzo

Zaakvoerder Coppens Insure

Coppens Bart

Bestuurder

Cocquyt Lutgarde

Zaakvoerder Crelan

Coppens Suzan

Beleggingen en Administratie verzekeringen

Coppens Astrid

Polisbeheer verzekeringen

De Smet Karin

Schade expert

Van Coile Ann

Polisbeheer verzekeringen