Verzekeringen die je gemakkelijk online afsluit

Via Cyber Safe Alert kun je jouw e-mailadressen, kredietkaarten, mobiele nummers en rijksregisternummer beschermen tegen cybercriminelen. De klok rond, 24/7, wordt er gecontroleerd of jouw gegevens circuleren op het dark web en gehackt of gestolen zijn.
Is er ontdekt dat jouw gegevens gestolen zijn? Dan ontvang je onmiddellijk een bericht met wat je moet doen om fraude te voorkomen.

Zo zorgt Cyber Safe Gezin 24/7 preventief voor je onlineveiligheid! Doe hier zelf de check.

Heb je binnenkort een toffe reis op de planning staan? Dan wil je natuurlijk met een gerust hart kunnen vertrekken zonder je zorgen te maken over pech op vakantie. Travel Safe is de reisverzekering voor jou!

Zeker de waarborg tijdelijke omnium, een omniumverzekering enkel voor de duur van jouw reis zijn een absolute must wanneer je vele vakantiekilometers rijdt met je eigen auto of die van iemand anders.

De eventverzekering op jouw maat. Bescherm jezelf en je vrijwilligers.
Loopt er toch iets mis en ben je verantwoordelijk als organisator? Ben jij of een van de vrijwilligers gekwetst?

Met de oplossingen in deze eventverzekering krijg je er alvast een stukje gemoedsrust bij.

Fietsverzekering. Dit voor verschillende vervoermiddelen (Gewone fiets, Elektrische fiets: met trapondersteuning tot 25 km/h, Speedpedelec: met trapondersteuning tot 45 km/h, zonder de mogelijkheid om meer dan 25 km/h autonoom te rijden en Voortbewegingstoestellen) en mogelijkheid van verschillende waarborgen (omnium, bijstand, ongevallen, …)

Ook voor kleine bedrijven tot 10 fietsen per polis