Nieuwe website binnenkort online

Met kantoor Coppens vroegen we ons af hoe we jullie, onze klanten in deze nieuwe tijden en het nieuwe jaar het beste konden helpen. En of dat onder een nieuwe naam of logo moest, één die wat moderner klinkt?
We kwamen tot de conclusie dat we het niet al té ver moesten zoeken: met Coppens Insure willen we met trots onze familienaam bewaren, tenslotte gaat die al 55 jaar mee. Het onderstreept ons familiaal karakter en laat familiewaarden nu net dié zaken zijn die we vandaag meer dan ooit willen uitstralen.
Met het aantreden van de derde generatie onderstrepen wij deze familiewaarden nog extra en is de continuïteit van het kantoor alvast verzekerd. Met het nieuwe logo wordt deze verjonging op kantoor ook doorgetrokken en dit onder een aangepaste naam: Coppens Insure. Iets jonger klinken, maar wel nog steeds met de vertrouwde service en betrouwbaarheid. Ook onze bankservices blijven voortbestaan onder Crelan Landegem.
Insure, letterlijk vertaald ‘verzekeren’. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar verbinden wij er ons toe het aanbod van diverse verzekeringsmaatschappijen kritisch te vergelijken en steeds de beste voorwaarden voor u te bekomen.
We benadrukken ook graag onze baseline ‘Uw verbinding in verzekeringen’. Wij als verbinding met de maatschappijen, maar zeker ook met het hele team, met elkaar, en met jullie, onze klanten!

Met – tenslotte – een belofte: jou de gemoedsrust geven die je wenst en verdient. Samen zorgen we ervoor dat je compleet verzekerd bent. Niet te veel, niet te weinig maar vooral altijd duidelijk.

Nog even graag tot jullie dienst,
Bart, Lut, Ann, Karin, Astrid, Kenzo en Suzan

Verzekeringen Coppens Nevele
Landegemdorp 19
9850 Landegem

T. 09 371 57 00
F. 09 371 92 29
bart@kantoorcoppens.be

Openingsuren
maandag t.e.m. vrijdag: 09u00 – 12u00 en 13u30 – 17u30
zaterdag: op afspraak
24/24 BIJSTAND: 09 371 57 00

Zakenkantoor Coppens bv 0456.014.420 – Coppens Insure bv 0895.085.712